theme logo

Hoogwaardig nieuwbouwproject in Heemstede

Op het terrein van het Spaarne Gasthuis, ten oosten van Heemstede, verrijst een groen en ruim opgezet, divers woongebied. Tegen de achtergelegen Componisten- en Schildersbuurt komt een waterrijk park met vrijstaande woningen, twee-, drie- en vierkappers en appartementen. Spaarnelicht, gelegen nabij de oever van het Spaarne, is het laatste deelplan van dit nieuwe woongebied.

Spaarnelicht

Spaarnelicht is een ontwikkeling van VOF Aan het Spaarne, een samenwerking tussen onder meer Slokker Vastgoed en Synchroon. Na het succes van de eerdere deelplannen Watermuziek (grondgebonden koopwoningen) en Aurora (huur- en koopappartementen) wordt momenteel gewerkt aan de laatste afrondende fase: de ontwikkeling van de twee hoogwaardige woontorens van het plan Spaarnelicht, gelegen tussen het Spaarne Gasthuis en het Spaarne.

Meer dan gebouwen

Samen met het omliggende landschap staat Spaarnelicht voor een ultieme woonbeleving. Die beleving begint al vanaf het moment dat je het gebied nadert. Meanderende paden voeren u door een parkachtig geheel van groen, bomen en water en monden uit bij het entreedek van de woontorens. Daar kijkt u niet alleen prachtig uit over het Spaarne, u staat ook nog eens oog in oog met de grandeur van deze chique, goudgele gebouwen.

Goed bereikbaar

Door de gunstige ligging van Spaarnelicht bent u vanuit uw appartement zo in het centrum van Heemstede. Ook Zandvoort en niet te vergeten Haarlem, met zijn karakteristieke winkelstraten en culturele hoogstandjes, zijn prima te bereiken. Via de A9, gemakkelijk bereikbaar via de Europaweg en de N205, heeft u directe aansluitingen op de snelwegen richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Bovendien is Heemstede zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer: buslijn 7 en 140 stoppen om de hoek en u kunt de trein pakken op station Heemstede-Aerdenhout.

Close search