theme logo

62 stijlvolle koopappartementen in Heemstede

Nieuwbouw in Heemstede

Gehuld in een goudgele gevel en met de voeten aan de oever van het Spaarne staan de appartementengebouwen van Spaarnelicht het hele jaar garant voor een unieke woonbeleving. Achter de uitnodigende gevels bevinden zich 62 ruime, luxe appartementen met de fraaiste vergezichten over het water en het omringende landschap.

Warme, sprekende gevels

De woongebouwen zijn ontworpen als compacte gebouwen, met daartussen veel lucht en licht. Kenmerkend voor de gevels is het metselwerk met penanten, horizontale banden en iets uitstekende balkons met glazen balustrades. De zandkleurige gevelstenen in combinatie met de lichtgele betonnen banden en het goudkleurige zetwerk geven het exterieur een warm, uitnodigend karakter.

Ruime appartementen

Het plan is opgebouwd uit een half verdiepte parkeerkelder met daarboven tien woonlagen. Elke woonlaag bestaat uit drie of vier appartementen, met gebruiksoppervlakten van circa 85 tot circa 160 vierkante meter. Op de bovenste verdieping treffen we een aantal riante penthouses aan met een gebruiksoppervlakte van 150 tot maar liefst 200 vierkante meter.

De appartementen zijn ruim opgezet met o.a. een royale woonkamer, twee, drie of vier slaapkamers, een inpandige berging en een fors balkon of terras. Tussen de woontorens bevindt zich een prachtig dek. Onder dit dek bevindt zich de parkeergarage, waar de bewoners hun eigen parkeerplaats(en) en/of parkeerbox aantreffen. Wat een gemak…

Start verkoop

De start verkoop van deze stijlvolle appartementen vindt naar verwachting 1e / 2e kwartaal 2018 plaats. We houden u op de hoogte!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!
DIRECT AANMELDEN